Κατασκευή Ιστοσελίδας

Αποκτήστε σήμερα την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας και ξεχωρίστε!

Μάθετε περισσότερα

Ξεκινήστε σήμερα την κατασκευή ιστοσελίδας με ένα τηλεφώνημα!

Θέλετε να αποκτήσετε τη δική σας όμορφη, γρήγορη και ασφαλή ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας;

Καλέστε μας σήμερα

Κατασκευή Ιστοσελίδας στην Asteris PcLand

Το πρώτο βήμα στην επιτυχημένη κατασκευή ιστοσελίδας είναι οι σαφείς και ξεκάθαροι στόχοι. Αφού τεθούν αυτές οι βάσεις έπειτα προχωράμε στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Αυτό σημαίνει ότι η κατασκευή ιστοσελίδας από την ομάδα της Asteris PcLand στη Χαλκίδα δεν περιορίζεται μόνο στην όμορφη εμφάνιση αλλά στη κατασκευή μιας λειτουργικής ιστοσελίδας που συνδυάζει όμορφη εμφάνιση και ανταποκρίνεται στους επιχειρηματικούς σας στόχους έχοντας ως βάση το κοινό που απευθύνεστε.

Ένα από τα κριτήρια μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας είναι η ευχάριστη εμπειρία κατά τη πλοήγησή του επισκέπτη. Ευχάριστη πλοήγηση, ξεκάθαρο και απλό περιεχόμενο είναι πλέον απαραίτητα στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Η ομάδα της Asteris PcLand στη Χαλκίδα γνωρίζει πως μπορούν όλες οι σελίδες του ιστότοπού σας να φορτώνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Θυμηθείτε ότι γρήγορη ιστοσελίδα και με ξεκάθαρο περιεχόμενο σημαίνει επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας!

Σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν το κινητό ή το tablet τους. Στην Asteris PcLand στη Χαλκίδα κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε εμφανίζεται εξίσου όμορφη σε όλες τις οθόνες: κινητό τηλέφωνο, tablet, laptop, monitor (responsive design).

Έτσι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet θα απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία και ταυτόχρονα η εταιρία σας δείχνει τον σύγχρονο χαρακτήρα της!

H ιστοσελίδα σας θα είναι

Γρήγορη

Μια ταχύτατη φόρτωση της σελίδας σας θα κάνει την καλύτερη πρώτη εντύπωση.

Για όλες τις συσκευές

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet θα μπορούν να δουν την σελίδα σας.

Φιλική στις μηχανές αναζήτησης

Η ιστοσελίδα σας θα είναι κατασκευασμένη με τις πρακτικές που προτείνονται από τις μηχανές αναζήτησης για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Έτοιμη για κοινοποίηση

Τα Κοινωνικά Δίκτυα μπορούν να μετατραπούν σε καθοριστικούς παράγοντες αύξησης των πωλήσεων και αναγνωρισιμότητας για την επιχείρησή σας.

Εύκολη στη διαχείριση

Το περιβάλλον διαχείρισης της ιστοσελίδας σας θα είναι απλό στη χρήση του ώστε να κάνετε εύκολα αλλαγές και ενημερώσεις!

Ασφαλής

Οι χρήστες εκτιμούν την ασφάλεια, αλλά και η Google κατατάσσει τις ασφαλέστερες ιστοσελίδες υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης έτσι θα είναι και η δική σας!

Ποιους αφορά η κατασκευή ιστοσελίδων;

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Πλέον είναι απαραίτητο και νομικά κάθε νεοσύστατη επιχείρηση να έχει και να δηλώσει την ιστοσελίδα της στο Γ.Ε.Μ.Η.

Πέραν όμως του νομικού πλαισίου μια ιστοσελίδα είναι η “βιτρίνα” της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Σήμερα οι πελάτες εμπιστεύονται περισσότερο επιχειρήσεις που έχουν διαδικτυακή παρουσία! Όταν μια επιχείρηση δεν έχει ιστοσελίδα δίνει το μήνυμα ότι είναι εκτός λειτουργίας.

Πόσο κοστίζει η κατασκευή ιστοσελίδας;

Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική έτσι και η ιστοσελίδα σας. Στην Asteris PcLand δεν υπάρχει ένα πακέτο για όλους! Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι αντιπροσωπευτική της δικής σας επιχείρησης. Έτσι το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου, ενδεικτικά προσφέρουμε τα παρακάτω πακέτα.

Κατασκευή ιστοσελίδας από

299

εφάπαξ
 • Χωρίς περιορισμό σελίδων
 • Απεριόριστα Κείμενα
 • Απεριόριστες Φωτογραφίες
 • Responsive Design
 • Εντυπωσιακός σχεδιασμός
 • Σύνδεση με Social media
 • Στρατηγική συμβουλευτική κατά τον σχεδιασμό

Κατασκευή eshop από

699

εφάπαξ
 • Απεριόριστα προϊόντα
 • Καλάθι αγορών
 • Γρήγορο Checkout
 • Responsive Design
 • Σύνδεση με πιστωτικές κάρτες & Paypal
 • Σύνδεση με Social media
 • Στρατηγική συμβουλευτική κατά τον σχεδιασμό

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για την κατασκευή της δική σας ιστοσελίδας!

Καλέστε σήμερα